Herrklockor i guld

Guldklockor är vackra klockor för män som alla har en guld-design med guldarmband eller något annat som gör att majoriteten av klockan är täckt av guld.

Våra klockor är guldpläterade och finns i olika karat eftersom vi huvudsakligen säljer billiga klockor i den prisstarka kategorin. På så sätt har alla råd att köpa en klocka då och då! 

Om du är en person som älskar guld lär du tycka att våra guldklockor är intressanta. Vi har ett noggrant urval av snygga damklockor med guld; allt från mindre klockor på 40mm klockor till stora klockor på 45mm i guld.

Några av de mycket intressanta guldklockorna som det finns att välja mellan är träklockan Original Grain Gold On Rosewood med rosenträ på urkransen, urtavlan och klockvisarna. Den unika guldklockan från Original Grain är till män som verkligen uppskattar fin hantverksskicklighet och klockdesign.

MVMT har tillverkat ett par snygga 45mm guldklockor till män. Den senaste av dessa klockor i guld är MVMT Chrono Lunar Gold och den snabbast säljande är herrklockan MVMT Black/Gold-guldklocka.

Triwa har lyxat till det med deras exklusiva Sort Of Black-klockor där Gold Chrono 38mm är en av de finaste herrklockorna som du kan hitta på marknaden i denna prisklass.

Tayroc kommer med den senaste guldklockan i serien, nämligen en klocka helt i guld med meshband, vilket ger en läckerdesign. Tayroc TXM053-guldklockan är för dig som gillar klockor med läderband och guld – men då kan även herrklockan Tayroc TXM025 vara ett bra val.

Casio är experter på att tillverka billiga guldklockor för just män. Med deras små retroklockor har de blivit marknadsledande inom försäljning av billiga klockor.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign