Armband

Modern armband för kräsna och trendiga personer som vill ha armband i god kvalitet med en snygg design och ett konkurrenskraftigt pris. Vi kan erbjuda dig de snygg Tayroc-herrarmbanden, de feminina armbanden för kvinnor från danska PerleMust, de väldigt populära Thread Etiquette-armbanden för både män och kvinnor och med dansk design har vi Nordahl Andersen-armband för kvinnor.

Hos Watchfelt.se tycker vi att man ska köra riktigt hart med sin stil. Herrklockan ska ha ett armband vid sin sida för att ge ett säkert utseende och så måste damklockan vara full av femininitet med ett av våra billiga armband. Vi älskar när folk har fett “wrist game” med massor av armband tillsammans med sin nya klocka. Du kan göra en bra affär genom att hålla ett öga på vår rea när vi lägger ut våra på erbjudanden.

Vi har en liten men noggrant urval av moderna armband för män och kvinnor, där vi fokuserar har lagts på armbanden har en trendig ser och kan kombineras med våra klockor, de matchar nuvarande modeller och har en god kvalitet medan de fortfarande lever ett bra pris - Du kan hitta läderarmband, bomull armband, silver och guld armband och färgade armband. 

Nordahl Jewelry är en dansk designer och tillverkare som har väldigt vackra och billiga smycken. De säljer armband, örhängen, ringar och halsband och vi är danska auktoriserade återförsäljare av Nordahl Jewelry-armband. Våra bästsäljande damarmband är Nordahl Andersen i rodinerat silver.

Tayroc är ett stort utländskt men ganska nytt företag som har etablerat sig på marknaden som en av de mycket trendiga märkena. De har hela tiden ett finger på pulsen och utvecklas i takt med modet. Vi har deras fina klockor och armband och en sak som återstår och är kännetecknande för Tayroc är deras passion för kvalitet. De producerar högkvalitativa produkter och du får garanterat ett armband som kommer att hålla i flera år och garanterat inte går sönder. Tayroc Double Clasp silver är vårt bästsäljande armband från Tayroc och kan användas av både kvinnor och män och passar särskilt bra till just silverklockor.

Thread Etiquette är våra senaste high-end armband. De är inte high-end pga. det är dyrt utan det är på grund av kvaliteten, deras vackra lyxdesign och nytänkande armband med ankare. Ankaret fungerar som lås och har Thread Etiquette ingraverat, vilket ger detta armband en unik look och är vårt bästsäljande armband för kvinnor och män. Varumärket är italienskt och utvecklas alltid. Ta en titt på det bästsäljande läderarmbandet från Thread Etiquette.

PerleMust tillverkar armband för kvinnor som fokuserar på vackra färger - färger som passar ditt vardagsliv och personliga stil. Det är billiga armband med olika slags pärlor och deras look är otroligt vacker och feminin. PerleMust-armband passar alla kvinnor, alla åldrar och kan användas till en utekväll men speciellt också till vardagsbruk. Se våra bästsäljande PerleMust-armband med 3 pärlor och

Virginstone-armband i guld är av högkvalitativ dansk design. De är billiga armband till fest och passar alla bra. Virginstone kommer med ankararmband i roséguld, guld och silver och har många färgkombinationerna att välja mellan för både honom och henne. Dessa armband för män och kvinnor lämpar sig för vardagsbruk och fest. De finns i läder och nylon med ankare eller krok som hänge och har många färgkombinationer.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign