Original Grain

Original Grain är trendiga och moderna träklockor som har gått ett steg längre och kombinerat 100% naturligt trä med rostfritt stål. Original Grains klockor har skapats med amerikansk anda, design, nogrannhet och innovation.

Träklockorna är skapade och designade av de två bröderna Andrew Beltran och Ryan Beltran. De är två tuffa killar som tidigare var inblandade i militären och surfare. De ville tillverka moderna träklockor klarar av allt som en vanlig klocka kan men fortfarande lägga fokus på det vackra och mjuka trät i dess design.


Original Grain Classic mäter 43mm och har fokus på fint hantverk och är en klocka som ska användas till varvardagsbruk.


Original Grain The Barrel är en 47mm stor klocka där trät kommer från gamla vinfat, vilket bidrar till den unika och vackra träsorten.


Här får du en herrklocka från Original Grain med ett armbandsur av trä och stål som är unikt och vackert sammansatt med mjukt trä. Ovansidan är av rostfritt stål. Själva boettet och armbandet är gjort av stål men urtavlan och urkransen är fortfarande tillverade av trä som har limmats på och vattenbehandlats.


Var med och skapa en ny trend; träklockor som det ultimata smycket på armen.


En herrklocka som verkligen väcker uppmärksamhet och har en unik design samt ett elegant hantverk för den kräsna klockfantasten.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign