MSTR

Mester (MSTR) är ursprungligen ett tyskt ord som betyder "Mästare" - en respekterad och erfaren ledare som är kvalificerad att undervisa andra. MSTR är känd som en oöverträfflig trendsättare som inspirerar andra och visare vägen framåt med deras klockors tidlösa design.

MSTR-klockor är utformade med syftet att tänja på gränserna för nutidens mode utan att behöva dra ner på det vackra hantverket. 


MSTR-klockor bygger på komponenter med massor av kvalitetsmaterial såsom kolfiber, rostfritt stål och en sällsynt slags läder som återkommer i denna modiga kollektion av funktionella herrklockor och unisexklockor.


Master (MSTR) är ett privatägt företag som drivs strax utanför Los Angeles i Kalifornien, USA. 2009 grundandes MSTR av Kingson Tse & Ryan Pietersz. Vid den tiden fanns det en brist på designerklockor som passade till marknaden för gatumode och modern stil. MSTR skapades för att fylla en lucka på marknaden - men att bygga ett framgångsrikt märke händer inte över en natt. På grund av sin stora passion och detaljsinne för klockdesign är MSTR nu en av världens ledande klockmärken.


MSTR vänder sig till mannen som är stolt över att gå med stora klockor och klockor som har ett budskap och som kräver uppmärksamhet även på avstånd. MSTR-klockor är fullspäckade med läckra detaljer, fint hantverk och bra funktioner – helt enkelt en klocka som inte bara ser supersnygg ut utan även utstrålar kvalitet och robusthet.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign