CLUSE

Med eleganta klockor från CLUSE kan vi nu erbjuda våra stilfulla kunder ett modernt klockmärke långt under konkurrenspriset. CLUSE-klockor står för stilrena linjer, tidlös design och kvalitet för en bråkdel av priset.

Watchfelt är auktoriserad återförsäljare av CLUSE-klockor i Danmark.Historien bakom CLUSE handlar om människor som hittar skönhet i alla individer. Det handlar om att förbli jordnära, sofistikerad och trogen mot sig själv. CLUSE får dig att vilja separera dig från distraktioner och istället vara fokusera på det som verkigen är viktigt i livet.


Som ett direkt resultat av detta tänkesätt är CLUSE-klockor engagerade i att skapa vackra damklockor som representerar elegans och minimalism. Klockorna strävar efter att vara en del av något större - klockor som ska bäras av personer som är medvetna om sin stil. 


CLUSE-klockan framhäver det bästa i dig, det vackraste av ditt utseende och fulländar din outfit. Att vara återförsäljare av CLUSE-klockor innebär att endast leverera det folket efterfrågar. CLUSE finns inte bara till för att ange tid, utan även för att definiera dina bästa ögonblick och fånga folks uppmärksamhet i all dess enkelhet.CLUSE-klockor tillverkas med en känsla av elegans, kärlek och omsorg med ett starkt fokus på material, kvalitet och stil. På kontoret i Amsterdam har CLUSE deras vackra ateljé med specialiserade urmakare för kvalitetskontroll och reparationer - allt för att säkerställa kvaliteten på varje ny modell innan de landar hos CLUSE Danmark.


Watchfelt lanserar nu CLUSE-klockor i Danmark som ett steg närmare våra kunders största önskan. Fullständigt berättigad leverantör av moderna klockor till priser som alla har råd med.


Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign