REC Watches herrklockor

Bakom deras eleganta design och fortfarande lite okända märke står REC Watches skapare: två danskar som lyckades bygga något stort under en väldigt kort tid. REC står för Recover - Recycle - Reclaim och betyder att klockorna är tillverade av gamla begagnade bildelar från 2 stora ikoniska bilmärken från 1960-talet; Ford Mustang och Moris Miniatt.

Att använda sig av gamla bildelar i en klocka, men en helt annan skarp och cool design som REC Watches har lyckats med. Det är inte utan anledning som de har nämnts i DR, EUROMAN, Wall Street Jounal, TopGear och många andra.

Du köper inte bara en klocka när du köper REC-klockor - du köper en bit av en gammal klassisk bil och en tillhörande historia bakom bilen. Bland de billigare modellerna har du Mark I, Minimalist och Cooper som alla är designade från Moris Mini-bilen.

Den toppklassiga modellen REC P51 är tillverkad av gamla Mustangbilar och har fått det bästa av båda världar. Vi är certifierade återförsäljare av REC Watches.

Om du ät på jakt efter den perfekta klockan, som t.ex. en klocka som har både ett samlarvärde samt ett modernt utseende och en lyxig design, så är REC Watches det perfekta valet för dig.

Klockan är tillverkad med perfektion

Detta är herrklockan alla andra kommer att drömma om – det är herrklockan som har tagit världen med storm på nolltid och hade en enorm mediabevakning under 2016. De har också tänkt på kvinnor genom att införa en REC Minimalist-modell som är 40mm och därmed kan användas av både kvinnor och män.

Som ett exempel på smarta och eleganta detaljer är att det finns safirglas inuti som är okrossbart och reptåligt. Premium kvalitetarmband i olika varianter och typer. Kvalitetsklockmakeri från Miyota med handgjorda detaljer och bildelar i klockan. Genomskinligt boett som öppnar upp de vackra detaljerna i urverket och varje armbandsur är 100% unikt och specialdesignat med sin egen historia bakom bilen som har använts till bygget.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign