Casio herrklockor

Casio är ett säkert val. Det är lite som att köpa en Mercedes - du vet helt enkelt att den fungerar. Casio är ett välkänt märke och folk runt omkring dig vet exakt vilken slags klocka du talar om när du nämner namnet.

Casio är synomyt för supersnygga klockor, riktigt hög kvalitet sköna priser. De finns i flera olika storlekar, modeller och prisklasser.

Vi har valt att införskaffa de riktigt billiga retroklockorna. De smarta 80-tals designerna har återigen fått liv och blivit superpopulära! Det handlar om små och smarta klockor till män och kvinnor. Retroklockorna har LED-display, körs på batterier och kostar mindre än 600 kr. De här klockorna blivit på modet igen och man förstår varför de har old-school design då det sätter en helt ny ribba för kommande trender. En klocka som går riktigt bra med vardagskläder samt om du ska ut och svira på helgen. 

G-Shock från Casio är förmodligen några av de mest kända klockorna i världen. De är robusta och stora herrklockor, klockor med massor av häftiga funktioner med allt från larm, tidszoner och stoppur till djupmätare. Män har burit G-Shock klockor lika länge som Casio har existerat. Och det handlar om alla slags män - från skolpojke till gatukille och affärsmän - som uppskattar den manliga looken som G-shock klockorna har. Robust kvalitet, bra funktioner och cool design till låga priser är vad Casio G-Shock står för.

Casio Edifice är ett steg över de andra Casio-klockorna för män. Här ligger vi på en prisklass från 1800 kr upp till 4000 kr. Men du får verkligen värde för pengarna! Som man är man är alltid på jakt efter klockan som ser superbra ut på armen - en klocka som utstrålar kraft och lyx, som får andra att titta och vara avundsjuka. Just detta är vad Casio Edifice står för. Edifice är en serie klockor som vänder sig till allt från studerande till kräsna klockälskare som uppskattar utmärkt användning av designdetaljer och häftiga funktioner. Vi erbjuder i våra Edifice-klockor funktioner som Bluetooth, tidszoner, tachymeter, temperaturmätningar, stoppur osv. Alla klockor har kronografdisplay med 1, 2 eller 3 små visare.

Edifice är vad vi definierar som en sann modern herrklocka - en stor klocka som mäter från den minsta modellen 42mm ända upp till de största herrklockan på 55mm. Vissa har äkta läderband, men de flesta är i stål och det ger Casio Edifice en kraftfull och lyxig look. Det finns alltid en utmärkt klocka till den kräsna mannen och det är den perfekta presenten. En av de riktigt fina Edifice-klockorna från Casio är den vackra Casio EFR-549L-1AVUEF. Den har en lyxig design som mest av allt påminner om high-end lyxklockan Breitling Navitimer 01, men bara kostar en bråkdel av vad Breitling-klocka kostar. Med en diameter på 55 mm, svart läderarmband, tachymeter, datumdisplay och kronograf har Casio en look och design som är mycket lik den vackra Breitling-klockan, men istället för att kosta 80.000 får du en Edifice för endast 1895,–. 

När du väljer en riktig herrklocka är Casio ett utmärkt val. Det är ett märke som alltid har stått för hög kvalitet, modern och tidlös design och verkligen fantastiska konkurrenskraftiga priser. Nu är frågan som om den billiga retroklockan, den hållbara G-Shock eller den lyxig Casio Edifice-klockan är något för dig.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign