Triwa

Triwa ur

Vi har ett fint urval av klockor från Triwa. Triwa är ett svenskt kvalitetsmärke som fokuserar på de hetaste trenderna just nu. Triwa-klockor är moderna och tidlösa i dess design och stil. Triwa-klockor riktar sig till både kvinnor och män och stilen är riktigt trendig och av det absolut senaste modet.

Triwa har moderna klockor med en twist.


Med en klocka från Triwa kan du vara säker på att du alltid hänger med i modet. Triwa-klockor har ett finger på pulsen och vet vad som krävs av ett stort klockmärke. Utöver klockor säljer Triwa också snygga och smarta Triwa-solglasögon. De har valt att rikta in sig mer mot hipster-solglasögon och har en något annorlunda stilinriktning jämfört med de andra solglasögonföretagen.


Det finns flera modeller inom både herrklockor och damklockor från Triwa, och nedan listas serierna från det berömda klockmärket med de olika modellerna:


 


Triwa Nevil


Triwa Nevil-klockorna kännetecknas av deras mått på 42mm i omkrets. De är de stösta klockorna i kollektionen och har 2 mindre visare placerat vid sidan av varandra. De finns med olikfärgade läderarmband, silver stålarmband och guld stålarmband. Triwa Nevil var den första serien från Triwa och är deras bästsäljande klockkollektion hittills. Det finns 14 klockor i Nevil-serien.


 


Triwa Klinga


Det finns tre klockor i serien Triwa Klinga som är inspirerade av klockor från 50-talet och är unisexklockor. Designen är vacker och riktigt elegant. De mäter 38mm och är ett bra val som damklocka och herrklocka.


 


Triwa Lansen


Triwa Lansen består av 22 klockor som mäter 38mm. Deras band är mer karaktäristiska och finns i olika material och designer. En av de populäraste klockorna från Triwa Lansen är Lansen Rose-klockan som har ett snyggt läderarmband som har flätats ihop av 6 tunna läderarmband. Klockornas design varierar från minimalistisk till klockor med kronografvisare. De finns i silver, guld, roséguld och Sterlingsilver. Läderarmbanden är riktigt färgstarka och det här är en festlig klocka för dem som vill ha lite mer färg i vardagen.


 


Triwa Falken


Triwa Falken är den nyaste kollektionen och innehåller 5 klockvarianter. Falken är enligt oss Triwas hittills modernaste och finaste serie. Den utmärker sig genom att vara en perfekt kombination av snygga läderarmband och en minimalistisk design med detaljkänsla. Triwa Falken liknar väldigt mycket Triwa Klinga, fast med en trendigare och modernare design.


 


Triwa Sort Of Black


Sort Of Black-kollektionen från Triwa består av 6 vackra klockor, varav 4 av dem är svarta modeklockor med svart armband och en liten guldplätering på visaren. Detta ger en unik och vacker kontrast. Det finns sedan 2 riktigt eleganta guldklockor med lite svart på visarna. Gemensamt för alla klockor är att de mäter 38mm och vänder sig till män och kvinnor. Dessa är några av de bästsäljande klockorna från kollektionen.


 


Bästsäljande Triwa-klockor


Om du är på jakt efter den absolut finaste och vackraste Triwa-klockan så har vi ett brett utbud. Alla har sin egen stil och smak när det gäller damklockor, men en sak är säkert; Om du följer trenden så visar den alltid vilka klockor som är populärast just nu. Vår bästsäljande och hittills populäraste Triwa-klocka är den vackra damklockan Falken - Rose Brown i 38mm. Med dess snygga ljusbruna läderarmband och roséguld är det en klocka som passar väl till allt och alla.


 


Kombinera din Triwa-klocka med läckra armband


När man går runt med klocka är det vanligtvis inte bara för att kunna se hur mycket klockan är utan det handlar mer om att se extra bra ut, få lite mer självförtroende och känna sig mer självsäker. Klockor har blivit det moderna smycket och särskilt för män där klockan nästan är det enda riktiga smycket som de kan bära. En klocka kan då fullända deras look och still istället för att vara tråkig.


 


Vi har ett vackert och modernt utbud av moderiktiga armband till män och kvinnor. Om du kombinerar din nya Triwa-modeklocka med ett snyggt armband så är looken fixad och det är ett billigt sätt att piffa upp sig själv på.


 


Ta slutligen en titt på våra armband som passar bra till Triwa-klockorna: Thread Etiquettes armband med ett snyggt ankare som passar bra till silver- och guldklockor. Tayroc har armband som passar bra till mesh-klockorna och vår roséguldarmband ser extra fina ut med klockorna i roséguld. Det finns också mindre och femininare damarmband från PerleMust och Nordahl Andersen som går fint ihop med olika slags klockor. I slutändan är det din egen stil som avgör vad som fungerar bra tillsammans. Alla våra klockor och armband kan nämligen kombineras för att ge ens still den där pricken över i:et. Kom också ihåg att kombinera det med de läckra Triwa-solglasögonen som blir lika snyggt som det är att bära flera smycken och accessoarer till kläder.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign