Herrklockor

Herrklockor finns ofta med erbjudanden på Watchfelt.se och dessa är både moderna och stiliga klockor. Vi tillämpar prismatchning och kan därför ge dig Danmarks bästa pris när det gäller erbjudanden på herrklockor.

Vi är engagerade i vår sak och har som mål att hitta de modernaste klockorna som matchar våra kunders krav på hur en klocka ska se ut. Vår bästsäljande herrklocka är Daniel Wellington Sheffield i roséguld på 40 mm. 

Watchfelt har noggrant valt rätt klockor. Vi är inte rädda för att gå mot strömmen och satsa på de lite mer unikare klockorna. Vi är ute efter de klockor som är helt nya i Danmark men som samtidigt har en chans att bli riktigt framgångsrika. Vi tror på designen och stilen som våra klockor har och vi känner väl till våra kunders smak.

Vår herrkollektion inkluderar populära märken som Daniel Wellington-klockor och Triwa-herrklockor från Sverige, MVMT herrklockor på 45mm från MVMT Watches, Tayrocs kvalitetsklockor för en billig peng från Tayroc Limited, moderna Original Grain-träklockor från USA, Rossling & Co., Tweedklockor från England, billiga EYKI-damklockor från Danmark och Casio-retroklockor för män.

 

Våra klockor finns ofta till ett mycket konkurrenskraftigt pris och om du vill se vilka klockor som är på erbjudande så kan du ta en titt vår erbjudandesida och göra en bra affär.

När du har börjat köpa dig en ny snygga herrklocka ska du se till att du kollar in våra extra armband. Vi har ett stort urval av extra armband till just Daniel Wellington-klockor. Läs den här guiden om hur du byter ut armbanden på nya klockor. Så om du tycker om små retroklockor som t.ex. Casio, billiga klockor till män från EYKI, de trendigaste klockorna från DW eller nya märken som har de coolaste designerna från exempelvis Triwa, MVMT & Tayroc – då har vi säkerligen något till dig!

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign