Store damklockor

Den nya trenden är stora klockor. Tidigare var det liten och elegant som gällde på kvinnors handleder. Dagens klockmode går mot ännu större klockor på armen, särskilt Daniel Wellington som kom med en 40mm damklocka som snabbt blev populär.

Vi har samlat de vackra och stora klockorna från flera välkända märken. Vi rekommenderar de vackra MVMT-klockorna som har gjort en unik och vacker design som omfattar äkta pärlemor i urtavlan. Klockan mäter 38mm och levereras med läderband, silver, roséguld och guldarmband. Tayroc har gjort klockor i 40mm med och utan stenar, med läder i rika färger där läderbanden finns i svart, vitt och rosa. En annan vacker 40mm damklocka är en silverklocka med vit urtavla och läderband med tweed från Rossling & Co. 

Ett annat alternativ är att köpa ännu större klockor till män, från Tayroc på 42mm, MVMT-klockor på 45mm och ändå upp till den stora Casio G-Shock på 56mm. Det är en smaksak och beror mycket på tjocklek av handleden. Numera är i och för sig alla klockor könsneutrala, och i synnerhet herrklockor som mycket väl kan användas av kvinnor.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign