MVMT

Vi är den första i Danmark att nu erbjuda de uppmärksammade och populära MVMT-klockorna. MVMT-klockorna är av amerikanskt ursprung och har kommit på en fräsch och nytänkande design. Herrklockan är 45mm stor och passar bäst till män, men kan också bäras av kvinnor, och damklockan är 38mm med pärlemor på urtavlan.

Om du letar efter en vacker, sofistikerad, unik och modern klocka så borde du köpa din nästa MVMT-klocka på Watchfelt.se. MVMT-klockor är till för dem som vill ha något unikt och en desig som du inte har sett förut. Allt detta till ett pris som alla har råd med. MVMT är nämligen billiga klockor med en ganska ovanlig design och superkvalitet. Om du vill ha en stor klocka är det en MVMT-klocka från USA som du vill ha! 


De har tillverkat en otroligt vacker 38mm damklocka med stålarmband i silver, roséguld och guld. Dessutom har de skapat en modell i guld med gräddfärgat läderarmband. Det unika med denna damklocka jämfört med andra klockor är att de har använt äkta pärlemor från havets botten till urtavlan.


MVMT måste betraktas som en av de trendigaste klockorna på marknaden i USA just nu - och vi ser ett stort intresse för dessa moderna och billiga klockor i Danmark.


De finns i många vackra modeller med både läderband och stålband.


MVMT Classic var deras första serie av herrklockor och nu under 2015 kom de ut med en ny serie av klockor som heter MVMT Chrono. Chrono är nyskapande och tillverkat i en framtidsliknande design, fast ändå med en känsla av klassisk design i och med  det fantastiska, breda läderarmbandet. Detta gör klockan riktigt bekväm att bära och ger MVMT-klockorna sina unika färger och utseende.


Första gången vi kom över MVMTs klockor var via Facebook där de har lyckats skapa en av världens största och mest besökta Facebook-profiler inom klockindustrin. Detta är fantastiskt med tanke på att MVMT är ett relativt nytt klockmärke. Om du går in Instagram och söker efter MVMT-klockor kommer du igen att få se en av Instagrams största klockprofiler. Det säger ganska mycket om MVMT.


Det här var den första anledningen tills vi tog en närmare titt på MVMT sklockor. Efter att vi kollat lite nogrannare insåg vi att MVMTs designer var speciella och riktigt moderna – ett märke helt i vår smak som vi visste skulle passa perfekt in i vår kollektion av moderna klockor till kvinnor och män.


MVMTs klockor är nu våra näst-bästsäljande märkesklockor efter Daniel Wellington. Eftersom vi fortfarande är den enda - och den första – återförsäljaren av MVMT-klockor i Danmark är det bara en tidsfråga innan andra klockåterförsäljare inser hur viktigt det är att erbjuda modemedvetna danskar ett klockmärke som MVMT. MVMT-klockor är billiga klockor med en tidlös och modern design.


Allt började på Indiegogo som är ett välgörenhetsprojekt där MVMT ursprungligen satsade på att samla in $15.000 till sitt nya projekt. Om detta lyckades skulle de kunna påbörja tillverkning av de första MVMT-klockorna. Det slutade med stor framgång och på en månad samlade de totalt in $250.000 och blev snabbt ett stort och eftertraktat märket.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign