Billiga armband

När vi tittar på billiga armband så är det viktigt att priset är helt rätt. Våra armband är inte för dyra och därför kostar de oftast under 400 kr.

Det viktigaste för oss förutom att priset är rätt på vår armband är att kvaliteten är okej. Vi säljer endast kvalitetsarmband som håller i många år så att du får ett vackert armband till ett bra pris.

Design och kvalitet bildar harmoni med armbanden som vi säljer på Watchfelt.se

Väldigt populära armband som vi säljer är:

Thread Etiquette-armband med ankare och tillverkade av bomull eller läder. Det finns olika färger och de passar bra till kvinnor och män. De kostar från 379 kr - 389 kr.

Nordahl-armband med små och enkla damarmband i förgyllt silver kostar 299 kr.

Tayroc-armband för män och kvinnor i hög kvalitet tillverkat av läder och i olika färger. De kostar från 389 kr - 399 kr.

PerleMust damarmband tillverade av vackra pärlor i olika färger och kostar från 250 kr - 350 kr.

Gemensamt för våra billiga armband är att de passar vackert och perfekt till alla våra klockor. Vissa armband är bättre lämpade för vissa klockor, liksom att vissa färgkombinationer passar bättre med vissa armband och vissa klockor.

Det är upp till dig och din smak att skapa den perfekta uppsättningen av klocka och billiga armband på ett sätt som vackert kompletterar dig och din stil.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign