Casio

Casio har kvalitetsklockor som består av digitala klockor och klockor i kvarts. Vi har de vackra Casio Edifice-herrklockorna, de superretro Basic Casio-klockorna för män och kvinnor och de hållbara G-shock klockorna för män som är “shock resistants”.

Casio är ett fantastiskt klockmärke. De har under årens lopp utvecklat snygga och spektakulära klockor i nära samarbete med Formel 1 och Redbull utvecklat konstant nya trendsättande och moderna klockor för män. De har ramat in en tid med de supersnygga megaretro klockorna som i synnerhet kvinnor har anammat.


 


Casio tänjer på gränserna för hur en klocka klocka ska se ut, hur stor en klocka ska vara och är i allmänhet den trendsättande makten inom klockor.


Casios retroklcokor är mycket framåtsträvande trots att klockmodellen uppfanns på 1980-talet. De flesta Casio-klockor är unisex modeller och passar både damer och herrar fint. Det finns ett stort utbud av billiga klockor i silver och guld versioner, varav vissa är med analog och LED-display men de allra flesta bara är digitala. Allmänt om Casios retroklockor är att de är väldigt små i storlekar från 25mm för kvinnor och ändra upp till 36mm för herrar.


3 populäraste Casio-retroklockorna är följande:


Casio retrour LA670WEGA-9EF til 395,- i guld


Casio retrour A168WG-9EF til 495,- i guld


Casio retrour AQ-230GA-9DMQYES til 489,- i guld


G-Shock från Casio är otroligt populärt och vi har Basic-kollektionen. Det betyder att du får massor av smarta funktioner och en klocka som är full av läckra detaljer för ett lågt pris. G-shock Basic är vanliga G-shock fast med en robust uttryck och stora stolekar. De mindre passar fint till kvinnor och klockorna är från 43mm ändå upp till de stora herrklockorna som mäter 52mm. Det handlar om klockor som håller in i det sista. Du kan utsätter dem för alla slags väder och använda klockan under alla slags förhållanden - G-shock klockan kommer att forsätta ticka på!


Ta här en titt på våra populäraste G-Shock klockor:


Casio G-shock GA-100-1A1ER til 1.195,- i all black


Casio G-shock GD-100MS-3ER til 1.048,- i army grøn


Casio G-shock GA-100-1A4ER til 1.294,- i sort og rødCasio Edifice-klockorna är stora klockor med vackra och smarta detaljer. De flesta har kronograf-display, stoppur och alarm men finns även med mer avancerade funktioner. En Casio Edifice symboliserar mannens ställning i livet, makt och självförtroende. Klockan har en otroligt snygg design, oavsett om du väljer klockan med de vackra och kvalitetsmedvetna läderarmbanden eller du vill ha den i stål som är lite tyngre. Edifice Casio är alltid det perfekta valet! Storleken talar för sig själv, klockorna mäter från 45mm och ända upp till 51mm.


Bästsäljande Casio Edifice-klockor:


Casio Edifice EFR-302D-1AVUEF til 1.894,- med stål lænke


Casio Edifice EFR-549L-1AVUEF til 1.798,- med sort læderrem


Casio Edifice ERA-500D-1AER til 2.698,- med stål lænke

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign