Billiga damklockor

Billiga klockor från kända märken för dem som vill ha vacker och stilig design och bra kvalitet. Ja, då  är våra billiga damklockor det bästa köpet. Vi lagerför våra klockor till kvinnor och har samlat de bästa köpen. De billigaste damklockorna är.

Särskilt Casio & EYKI då dessa billiga klockor kan bli dina för under 700 kr. Priserna börjar från så lågt som 300 kr. Du får alltsåhär mycket klocka för pengarna.

Casio är ett etablerat varuklockmärke och har under många år visat att deras små retroklockor fortfarande kan ha designer som håller trenden. De vackra och något annorlunda billiga Casio-klockorna med retro-look har verkligen återigen blivit trendiga från när de dök upp på 80-talet och var en stor hit. De är nu tillbaka på 2010-talet och har blivit en stor hit igen. Många som väljer att köpa en Casio-klocka idag har föräldrar eller morföräldrar som på 80-talet gick runt med med Casio-klockor. Casio-klockor kostar 300-500 kr. Här är den bästsäljande Casio-klockan i guld.

EYKI är ett kinesiskt klockmärke som har ett mål: att tillverka billiga klockor där designen är mycket modern och i ständig utveckling för att hålla jämna steg med trenden. EYKI är billiga damklockor som har stål armband eller läderband oftast. Deras klockor är med sina 38-40mm något större damklocka och många av deras modeller för kvinnor kan därför användas av män och klassificeras som könsneutrala klockor. EYKI-klockor kostar 300-700 kr. EYKI Danmark har på några år etablerat sig väl i Danmark och när de valde att ta in nya okända klockmärken till Danmark, återinfördes billiga damklockor igen – men nu med fräscha designer och konkurrenskraftiga priser. Här är den bästsäljande damklockan från EYKI.

Dankort, VISA, JCB, AX, Mobilepay, Paypal kortbetaling
Afbetal klockan med Viabill - 0% ränta 0% avgift - läs mer här Udviklet af Bulldesign